This is Vegas pravděpodobně nevyjde
This is Vegas Novinka This is Vegas pravděpodobně nevyjde

This is Vegas pravděpodobně nevyjde

Michal Burian

Michal Burian

5

Akce This is Vegas se měla odehrávat v Las Vegas a být konkurencí pro oblíbené GTA. Měla nabídnout noční závody, rvačky v kasinech, na diskotékách a v dalších klubech. Co je to však platné, podle zjištěných informací hra pravděpodobně nevyjde.

Reklama

Kolegové z britského CVG se totiž dozvěděli, že vydavatelství Warner Bros vývoj odpískalo, poněvadž This is Vegas převzali od zkrachovalého Midway a dokončení hry by trvalo ještě minimálně rok a vše by stálo miliony dolarů.

Podle zdroje stál vývoj This is Vegas měsíčně 250 tisíc dolarů a Warner Bros měli za tři roky investovat 50 milionů dolarů. Tato částka přitom není konečná, u Midway titul spolykal přes 40 milionů dolarů.

This is Vegas je podle všeho opravdu velký titul, na který Warner Bros rozhodně nesází a nechce riskovat, že by se firmě balíky zelených papírku nevrátily. Doufejme tedy, že se k celé situaci vedení společnosti brzy vyjádří a my se oficiálně dozvíme, jak na tom This is Vegas ve skutečnosti je.

Pro úplnost dodejme, že This is Vegas mělo původně na starost studio Surreal Software, autoři The Suffering, Lord of the Rings: Fellowship of the Ring či Gunslinger, a hra měla vyjít pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama