THQ Nordic chtějí oživit Carmageddon
Carmageddon Novinka THQ Nordic chtějí oživit Carmageddon

THQ Nordic chtějí oživit Carmageddon

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Snad se jim to povede.

Reklama

Společnost THQ Nordic znovu rozšířila portfolio svých her. Nově od Stainless Games koupila práva na legendární sérii Carmageddon, která poprvé na počítače vyšla v roce 1997. Nejnovější díl s celým názvem Carmageddon: Reincarnation dorazil v květnu 2015 na PC a jeho vylepšená verze se prodávala od července 2016 na konzolích PlayStation 4 a Xbox One pod jménem Carmageddon: Max Damage. Bohužel moc velkou chválu nesklidila, šlo o podprůměrné závody, které slávu Carmageddonu jen připomínaly.

Doufejme, že THQ Nordic se značky zhostí lépe, dopřejí vývojářům dostatek času a v budoucnu nám přinesou nový díl, jenž bude stát za to. Pokud se tedy nepustí do remasteru/remaku. U Darksiders 3 (recenze) se jim to celkem zdařilo.

Připomeňme si nedávné nákupy THQ Nordic. Před měsícem získali Coffee Stain Holding společně s titulem Goat Simulator. Poté franšízu Expeditions od dánského studia Logic Artists. Zároveň jde o majitele Deep Silveru s Koch Media, včetně takových značek jako je Metro, Saints Row nebo Homefront.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama