THQ Nordic uspořádá vlastní konferenci
Novinka THQ Nordic uspořádá vlastní konferenci

THQ Nordic uspořádá vlastní konferenci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ukázat by se mohly české a slovenské hry nebo remake Gothicu.

Reklama

Vydavatelství THQ Nordic, které spadá pod švédský holding Embracer Group, oznámilo svou vlastní digitální konferenci. Na nově oznámené tituly a informace o připravovaných hrách od této společnosti se můžete těšit 12. srpna ve 21 hodin středoevropského času, kdy se akce uskuteční.

Pod THQ Nordic spadají studia jako Piranha Bytes (Gothic, Risen, Elex), Experiment 101 (Biomutant), Bugbear Entertainment (FlatOut, Wreckfet) nebo Rainbow Studios (MX vs ATV).

Před nedávnem se do početné rodiny THQ Nordic zařadilo i brněnské studio Ashborne Games. Tým se zpočátku soustředil především na dokončení vrtulníkové akce Comanche. Nyní by se už ale vývojáři měli soustředit na vývoj dosud oficiálně neoznámené vlastní IP. Zatím víme pouze to, že půjde o historickou strategii s RPG prvky.

Právě tento titul by se mohl na akci objevit. Vývojáři ostatně oznámení konference sdíleli prostřednictvím oficiálního Twitter účtu studia, což může naznačovat právě jejich účast. Českou stopu na konferenci by teoreticky mohla doprovodit i ta slovenská, jelikož pod THQ Nordic spadá i bratislavské studio Nine Rocks Games, které vzniklo před dvěma lety a rovněž vyvíjí dosud neoznámený titul.

Spíše nepravděpodobná je naopak účast studia Warhorse, které spadá pod sesterskou společnost Koch Media a její v loňském roce představený label Prime Matter. Případné oznámení nového Kingdom Come bychom proto očekávali na jiné akci.

S velkou pravděpodobností se naopak v rámci konference THQ Nordic objeví již dříve oznámené tituly jako Jagged Alliance 3, Outcast 2 - A New Beginning, Destroy All Humans! 2 - Reprobed nebo SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

Ke slovu by se mohl dostat také očekávaný remake prvního Gothicu nebo nový díl série Darksiders.

Jaké nové tituly z portfolia THQ Nordic byste si přáli vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama