THQ zřejmě chystá návrat hororové série Alone in the Dark
Alone in the Dark Novinka THQ zřejmě chystá návrat hororové série Alone in the Dark

THQ zřejmě chystá návrat hororové série Alone in the Dark

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Oznámení může přijít už v pátek.

Reklama

Přestože s původem survival hororů si dnes spojujeme především sérii Resident Evil od Capcomu, byla to hra Alone in the Dark, která tehdy Šindžiho Mikamiho inspirovala. Původně vyšla už v roce 1992, a přestože obdržela řadu pokračování, nikdy nedosáhla takové slávy jako právě RE či Silent Hill. V roce 2018 však Atari prodalo práva na značku společnosti THQ Nordic a vypadá to, že po čtyřech letech bychom konečně mohli vidět první výsledky. Naznačuje to alespoň známý insider.

Řeč je o leakerovi známém jako The Snitch, který je na scéně teprve několik měsíců, ale rychle se osvědčil jako jeden z nejdůvěryhodnějších zdrojů. Od ostatních insiderů se liší tím, že na Twitteru sdílí poměrně kryptické zprávy, ale hráčům většinou nedělá problém rozluštit, co tím chtěl říct. A ani tentokrát tomu nebylo jinak.

The Snitch napsal větu "Bát se tmy je to, co většinu z nás udržuje naživu", která zazněla ve filmu podle Alone in the Dark z roku 2005. Fanoušci se tedy rychle dovtípili, že se chystá nějaká nová hra, možná remake či snad další reboot.

Naštěstí už na odpověď nebudeme muset čekat moc dlouho, THQ Nordic má v pátek 12. srpna konferenci, na níž bude s největší pravděpodobností titul představen. Akce začíná ve 21:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama