Thriller State of Mind přibližuje příběh
State of Mind Novinka Thriller State of Mind přibližuje příběh

Thriller State of Mind přibližuje příběh

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

O kontrastu mezi dystopickou realitou a digitální utopií.

Reklama

3D thriller State of Mind od společnosti Daedalic má stanovené datum vydání a zároveň je nám přiblížen příběh prostřednictvím nového traileru. Futuristický příběh, který je v mnoha ohledech velmi blízko k naší možné budoucnosti, si od 15. srpna užijí majitelé PC, Mac, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintenda Switch.

„Berlín, rok 2048 – Svět je na pokraji. Nedostatek zdrojů, nemoci způsobené znečištěním ovzduší a vody, zločin na vzestupu, válka. Vlády a společnosti slibují lepší zítřky za pomoci technologického pokroku. Dronové a humanoidní roboti nahrazují lidi ve veřejném sektoru, vše je propojeno a sledováno,“ odhalují tvůrci.

Hlavní postavou je Richard Nolan, jenž je jedním z mála novinářů, kteří otevřeně kritizují vývoj umělé inteligence a plnou digitalizaci každodenního života. Zlom nastane ve chvíli, kdy se Richard po explozi probudí v nemocnici a zjistí, že jeho manželka a syn zmizeli. Právě v ten moment si vše uvědomí a je na něm, aby zjistil, co se děje v jeho životě i ve světě kolem něj. Co se stane poté, co Richard zjistí, že jeho život v reálném světě je nějakým způsobem spojen se životem cizince žijícího v novém, virtuálním světě?

Na příběh State of Mind se podíváme z pohledu několika postav. Tou hlavní je ale Richard. Celkem ve hře strávíme zhruba 15 hodin.

PC verze State of Mind se bude prodávat za 29,99 euro, konzolové verze za 39,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama