Thronebreaker: The Witcher Tales vychází na Steamu
Thronebreaker: The Witcher Tales Novinka Thronebreaker: The Witcher Tales vychází na Steamu

Thronebreaker: The Witcher Tales vychází na Steamu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Windows PC

K dispozici je i nový trailer, v němž se tvůrci chlubí pochvalnými verdikty médií.

Reklama

CD Projekt RED si na dnešní večer připravil příjemné překvapení pro PC hráče, kteří mají rádi svět Zaklínače, ale z jakéhokoliv důvodu neholdují GOG.com. Thronebreaker: The Witcher Tales, chválený kříženec RPG a karetní hry, je ode dneška k dispozici na Steamu. Původně byl prezentován jako exkluzivita pro GOG.com, kde vyšel 23. října, a i když se dalo předpokládat, že hra dříve či později na Steam dorazí, asi málokdo čekal, že k tomu dojde tak rychle. Což je samozřejmě jen dobře, protože nyní má každý možnost výběru preferované platformy.

Z hlediska obsahu, ceny nebo vedlejších drobností typu achievementů se Steam verze nijak neliší od původního vydání na GOGu. Rozdíl je jen v oblasti digitálních bonusů. I v tomto případě získáte při koupi soundrack, sadu konceptů, mapu Lyrie a PDF knihy Gwent: Výtvarné umění zaklínačské karetní hry a komiksu Lišší děti (obojí v angličtině). Jelikož ale na Steamu není k dispozici Gwent: The Witcher Card Game, nezískáte pro něj pět balíčků prémiových karet a několik avatarů, rámečků a titulů jako na GOGu. Mimo hru je i okamžité zpřístupnění 20 tematických karet v Gwentu a možnost během hraní nacházet jejich prémiové verze. Jistou náhradou je tak první Zaklínač, dostupný v Director's Cut vydání Rozšířené edice.

Vydání Thronebreakeru na Steamu doprovází nový trailer, který upozorňuje na pochvalná hodnocení vybraných zahraničních médií. Ani my jsme v naší recenzi chválou rozhodně nešetřili. Stále přitom platí, že na PS4 a Xbox One hra dorazí 4. prosince. A kdo ví, když Thronebreaker tak rychle rozšiřuje pole své působnosti, třeba se jednoho dne přeci jen dočkáme krabicového vydání. V tuto chvíli jde ale stále jen a pouze o přání fanoušků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama