Tipy na merch pro 14. týden
Dark Souls Novinka Tipy na merch pro 14. týden

Tipy na merch pro 14. týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy pkgsrc Desková hra

Špetka hororu, heavy metalu, totálního válčení i pojídání bodíků.

Reklama

Článek byl sepsán ve spolupráci s herním obchodem Xzone.

Co si budeme povídat. Merch ke hrám zcela neochvějně a neoddělitelně patří, kdy s velkou pravděpodobností každý z nás má doma nějaký doprovodný předmět ke své oblíbené značce, ať už se jedná o figurku, tričko, skleničku či i třeba otvírák. A právě proto jsme si pro vás ve spolupráci s obchodem Xzone připravili pravidelný týdeník, v němž vám nabídneme hned několik tipů na to, čím si svou sbírku můžete rozšířit.


Funko POP! – Iron Maiden

The Trooper, Run to the Hills, The Number of the Beast či Fear of the Dark. Pravděpodobně největší hity anglické heavy metalové partičky Iron Maiden, která patří k největším oblíbencům kdejaké „máničky“. S touto kapelou se následně už navždy bude pojit i její maskot Eddie, jenž v průběhu let nabral hned několik podob. No a právě pokud byste chtěli tohoto nemrtvého sympaťáka mít doma alespoň v jeho zmenšené verzi, tak nyní můžete. V nabídce totiž naleznete trojici Funko POP! figurek, kdy každá přináší jeho jinou podobiznu, tudíž volba vašeho favorita bude pouze na vás.

Cena se pohybuje od 399 do 899 Kč.

Postavičky naleznete na tomto odkazu.


Figurka Pennywise z IT 2

Každopádně u lehce hororové tematiky ještě chvíli zůstaneme. I druhý tip tohoto týdne se totiž bude točit kolem zvláštních bytostí. V tomto případě se jedná o podobiznu Pennywise z druhé kapitoly To, která měla premiéru v roce 2019. Tento sympatický fešák, měřící zhruba 25 cm, vás tak může každý den ve vašem pokoji vítat upřímným výrazem i jeho ikonickým červeným balónkem. Figurka pak pochází od společnosti Diamond Select Toys, kdy za poměrně střídmou cenu nabízí i pěkné zpracování. Navíc ji ani nemusíte zbytečně rozbalovat, jelikož ji dostanete v povedené potištěné krabici.

Cena je 1 199 Kč.

Figurku lze pořídit zde.


Kniha Total War: Warhammer – The Art of the Games

Ale nebojte. Nezapomněli jsme ani na čtenáře. Nicméně tentokrát budou spokojeni především fanoušci rozsáhlého univerza Warhammer, případně skvělé strategické herní série Total War: Warhammer. Vázaná kniha Total War: Warhammer – The Art of the Games takovému nadšenci nabídne výlet do světa všech tří dílů, kdy na celkově 192 stranách nalezne velké množství různých konceptů, designů či storyboardů, a to vše doplněné o komentáře samotných výtvarníků a vývojářů. Jen je třeba počítat s tím, že se jedná o knihu v anglickém jazyce.

Kniha může být vaše za 1 099 Kč.

Naleznete ji tady.


Triko Knight & Stalker

Když jsme vám v minulém týdnu představili originální podložku pod myš Knight & Stalker, tak tentokrát nesmíme zapomenout ani na další díl skládačky tohoto pomyslného setu. Stejný motiv totiž můžete nosit i na triku, s nímž jasně všem ukážete vaši náladu i fakt, jaké hry jsou vašemu srdci blízké. Triko je následně vyrobeno ze 100% bio bavlny, přičemž potisk byl na něm vytvořen skrze tzv. discharge metodu, tedy byl vyleptán do látky, což ho dělá odolnějším proti seprání.

Triko vás vyjde na 499 Kč a v různých velikostech ho naleznete na tomto odkazu.


Desková hra Pac-Man

Pac-Mana asi nemusíme příliš obšírně představovat. Tato herní legenda se totiž už nesmazatelně propsala do popkultury jako takové a jsou s ním obeznámeni i lidé, kteří běžně o digitální hry ani nezakopnou. Nicméně nyní si tento kult můžete přinést i na svůj stůl, a to skrze asymetrickou kooperativní deskovku. Ta je určena pro 2 až 5 hráčů, kdy jeden vždy hraje za Pac-Mana, který se snaží vyčistit úroveň a nasbírat všechny tečky, případně vzít i bonusové ovoce či pilulky síly, zatímco ostatní se ho budou v kůži duchů snažit chytit. Za obě strany se posléze hraje odlišně, jelikož pohyb Pac-Mana řídí kostky, zatímco duchy řídí balíček karet. Jedna seance by vám měla zabrat od 10 do 30 minut, kdy příjemným bonusem je i fakt, že se dočkáte i ikonických zvuků.

Deskovka je naceněna na 1 079 Kč a koupíte ji zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama