Tipy Ubisoftu pro hraní The Division
Novinka Tipy Ubisoftu pro hraní The Division

Tipy Ubisoftu pro hraní The Division

Michal Burian

Michal Burian

20

Připojení k jiným hráčům, Dark Zone, zbraně a vybavení nebo RPG prvky.

Reklama

Ubisoft zveřejnil čtyři videa, která mají za cíl představit hráčům nedávno vydanou akci The Division, kterou byste měli hrát zejména s kamarády v kooperaci.

První video vám ukáže, jak se jednoduše připojit k jiným hráčům. Pokud máte kamarády ve hře, tak je to jednoduché. V opačném případě se můžete přidat k týmu neznámého hráče, kterého potkáte v úkrytu. To platí pro příběhové mise, vedlejší úkoly i Dark Zone (Temná oblast).

Druhé video se věnuje speciálně PvP oblasti Dark Zone, která je určena zejména pro skupiny dobře sehraných hráčů. Sami v této drsné lokalitě moc dlouho nepřežijete. Odměnou vám budou jinde nesehnatelné vybavení a zbraně.

Ve třetím videu se dozvíte o zbraních a vybavení, stejně tak o přizpůsobení a craftingu. Vybavení můžete mezi sebou přehledně porovnávat, abyste měli jistotu, že nově nalezená zbraň je lepší než tak, kterou právě používáte.

Závěrečné video je o RPG prvcích s postupným vylepšováním vaší postavy a také možnosti si ji přizpůsobit podle svých představ. I když ono přizpůsobení, respektive vytvoření hrdiny, není tak rozsáhlé, jak v jiných MMO hrách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama