Tiskovka k oznámenému Evolve
Evolve Novinka Tiskovka k oznámenému Evolve

Tiskovka k oznámenému Evolve

Michal Burian

Michal Burian

5

K tomu ještě představení pre-order bonusů.

Reklama

Cenega Czech nám dnes odpoledne zaslala tiskovou zprávu, ve které představuje nedávno oznámenou střílečku Evolve od Turtle Rock Studios. Kromě toho jsme se dočkali i odhalení předobjednávkového balíčku Monster Expansion Pack, který obsahuje skin Savage Goliath a novou příšeru, jež bude uveřejněna s určitým odstupem po vydání hry Evolve.

2K a Turtle Rock Studios, tvůrci legendární kooperativní střílečky Left 4 Dead, dnes oznámili hru Evolve – zbrusu nový titul, který přinese čerstvý vítr do žánru multiplayerových stříleček. Hra Evolve vyjde letos na podzim na univerzálním herním a zábavním systému Xbox One od společnosti Microsoft, počítačovém zábavním systému PlayStation 4 a platformě Windows PC.

Evolve jedinečným způsobem spojuje kooperativní a soutěžní přístup k multiplayerovému hraní – tým čtyř lovců zde čelí jednomu děsivému monstru, které ovládá jiný živý hráč. Futuristický děj je zasazen na vzdálenou planetu, kde se hráči snaží ulovit svou kořist v adrenalinem nabitých bojích 4v1. Při kooperativní hře za čtveřici lovců se Evolve chová jako first-person akce, samotné monstrum se však ovládá z pohledu třetí osoby. Evolve tak poskytuje naprosto unikátní herní zážitek.

„Naším cílem je vytvořit neuvěřitelně zábavnou hru, která přinese něco zcela nového,“ řekl Chris Ashton, spoluzakladatel a ředitel designu Turtle Rock Studios. „Kombinací kooperativního boje proti jednomu vlku samotáři vznikají v Evolve jedny z nejintenzivnějších střetů, jaké jsme kdy viděli.“

„Evolve otevře cestu multiplayerovým hrám zcela nové generace,“ řekl Christoph Hartmann, ředitel společnosti 2K. „Jelikož se jedná o naše první nové IP pro novou generaci konzolí, snaží se 2K společně s Turtle Rock Studios vytvořit hru, která každého okamžitě pohltí a od které nebude možné se odpoutat.“

Evolve vyjde na podzim roku 2014 pro Xbox One, systém PlayStation 4 a PC. Hra Evolve dosud neobdržela věkové hodnocení PEGI.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama