Titanfall 2 po letech ožívá a těší se velkému zájmu hráčů
Titanfall 2 Novinka Titanfall 2 po letech ožívá a těší se velkému zájmu hráčů

Titanfall 2 po letech ožívá a těší se velkému zájmu hráčů

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Může za to nová aktualizace a slevová akce.

Reklama

Dlouhou dobu to vypadalo, že střílečka Titanfall 2 od studia Respawn Entertainment má své nejlepší léta už za sebou. Podpora hry formou nového obsahu už dávno skončila a počet hráčů postupně ubýval. Hru z roku 2016 navíc již delší dobu trápily potíže s matchmakingem a odpojováním ze serverů.

Právě problémy s matchmakingem ale vývojáři z Respawnu v rámci nové aktualizace překvapivě vyřešili. Dalším pozitivním impulzem se stala již delší dobu trvající slevová akce, díky které si na můžete Titanfall 2 na Steamu zakoupit za pouhá 3 eura. Výsledkem je znatelný nárůst aktivních hráčů.

Údaje z platformy SteamDB prozrazují, že na Steamu hraje titul aktuálně v jeden moment přes 20 tisíc hráčů. Před dvěma roky stanový rekord přitom činí 27 tisíc hráčů, což už není o tolik více. Hra se rovněž v uplynulém týdnu zařadila mezi 10 nejvýdělečnějších her na Steamu. Je tedy zřejmé, že druhý Titanfall chytil minimálně na PC díky opravnému patchi a slevové akci druhý dech. Může to zvýšit šance na vývoj případného pokračování? To je zatím ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama