Fallout Novinka Todd Howard vzpomíná na novou generaci série Fallout

Todd Howard vzpomíná na novou generaci série Fallout

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři se obávali reakcí Tima Caina.

Reklama

Fallout se v rámci prvních dílů série prezentoval jako izometrická značka postavená na tahových soubojích, propracovaných rozhovorech a stále interakce hráče s herním světem. Nejednalo se však o nic divokého. No prostě titul odpovídající technologiím a možnostem dané doby. Na plnohodnotného zástupce této značky se čekalo opravdu dlouho, načež se stalo, že byl jeho vývoj přiklepnut týmu Todda Howarda. Ten z toho byl samozřejmě nadšen, protože rozhodně nepočítal s tím, že by se mu poštěstilo pracovat na této legendární IP. Běhal prý po studiu a křičel,"My to děláme." Bylo to prostě fantastické. Nejvíce jej i Peta Hinese následně zajímal názor Tima Caina, který byl nakonec velmi pozitivní. Bylo to pro něj poutavé a nejvíce byl unesen momentem, kdy hlavní hrdina opustil Vault a spatřil pustinu.

Vývoj Fallout 3 představoval výzvu. Ještě větší však bylo pro řadu lidí představení Fallout 4 světu. Bethesda v té době za sebou měla přeci jen řadu úspěchů. Nebylo tím pádem jednoduché. Hines podle Howarda přišel s demem, které mu ukazoval celé tři dny, načež se Todd rozhodl, že on bude právě tím, kdo světu poprvé ukáže čtvrtého zástupce známé značky a nakonec svou roli zvládl na jedničku.

Po řadě vzpomínek tu pro vás má Bethesda video Dear Vault Boy - Erinn on the side of love, které ukazuje cestu páru, jenž do hraní "legendárního" Fallout 76 znal pouze svá jména. Tento kousek má být první z řady, tak uvidíme, s čím přijdou vývojáři z Bethesdy příště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama