Tokio Mirage Sessions #FE k nám dorazí 24. června
Novinka Tokio Mirage Sessions #FE k nám dorazí 24. června

Tokio Mirage Sessions #FE k nám dorazí 24. června

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Atlus, věrný své politice, ponechal u hry původní japonský dabing.

Reklama

Abych byl upřímný, v tuto zprávu jsem pomalu ani nedoufal. Nintendo ale překvapilo a oznámilo vydání hry Tokio Mirage Sessions #FE pro konzoli Wii U na západě a to konkrétně 24. června. Pokud vám tento název nic neříká, tak vězte, že jde o Genei Ibun Roku #FE, jen s jiným oficiálním názvem pro západní trh.

Za vývojem stojí známé studio Atlus a toto RPG si budete moci užít ve své původní podobě s japonským dabingem, doplněným o anglické titulky.

A co je zde vašim úkolem? Skloubit zabíjení netvorů a kariéru popové hvězdy a to navíc ve stejnou dobu. Novodobé Tokio totiž napadla neznámá síla z jiné dimenze, což má za následek, že se ve fantastické záplavě různých módních stylů a hudby moderního Tokia, objeví také smrtelné nebezpečí.

Souboje budou probíhat v turn-based stylu, kde budete využívat silných stránek každého člena skupiny, ale mimo boje musíte vytvářet předměty, slučovat jednotlivé ingredience a získávat tak mocné zbraně pro rozdrcení svých nepřátel.

V tomto spojení herních sérií Shin Megami Tensei a Fire Emblem, najdete takřka za každým rohem nějaký odkaz pro fanoušky sérií, uslyšíte originálních skladby obřího zábavného molochu Avex a dungeony budou tematicky laděny do podoby hudebních vystoupení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama