Tokyo Game Show: 43 minut z Monster Hunter Rise
Novinka Tokyo Game Show: 43 minut z Monster Hunter Rise

Tokyo Game Show: 43 minut z Monster Hunter Rise

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Na Tetranadona se v Monster Hunter Rise vydáte se svým Palamutem.

Reklama

Capcom během live streamu na Tokiu Game Show Online 2020 ukázal plných 43 minut z hraní hry Monster Hunter Rise. Monster Hunter Rise bude obsahovat nové akce, nové funkce a další doplňky.

Wirebugy umožňující rychlý pohyb, lze kombinovat se svou zbraní a vytvářet nové silnější útoky. Zvyšuje to také vaše možnosti, včetně mobility a měnění tempa hry během boje. Zpočátku můžete wirebugy použít dvakrát a potom je musíte před použitím znovu nabít. Wirebugy najdete ve volné přírodě, ale můžete mít tři. V Monster Hunter Rise díky wirebugu nedojde k žádnému poškození při pádu a můžete jej použít ke stylovému přistání při skákání z vysoko položených míst.

Do Monster Hunter Rise byla přidána také nová funkce "action slider", přes něj k sobě můžete povolat Palamute nebo jej požádat, aby se zatřásl. A můžete Palamuta i pohladit. Do boje s sebou nyní můžete ve hře pro jednoho hráče přivést až dva kamarády - libovolnou kombinaci Palamutů a Paliců. Do hry pro více hráčů lze ale přivést pouze jednoho kamaráda, jako ve starších hrách série Monster Hunter. Při jízdě na Palamutech můžete normálně používat předměty, včetně těch pro regeneraci.

Kromě toho se do Monster Hunter Rise dostanou i starší monstra, hlavně ty oblíbené u fanoušků. V budoucnu bude o vracejících se příšerách uveřejněno více informací.

Monster Hunter Rise nabídne i nové vedlejší lokality, se spoustou endemického života, který mohou hráči využít pro sebe. Včetně získání různých buffů nebo předmětů, které vám pak pomohou v boji proti monstrům.

Gameplay záběry z hraní hry Monster Hunter Rise obahovaly boj proti Tetranadonu a také v nich můžete vidět protiútok vedené za pomoci přesně načasovaného použití wirebugu v boji. Během boje se také připojili Palico a Palamute a vývojáři hráče ujistili o tom, že Palamute prakticky nemůže umřít. Když má málo zdraví ustoupí a uzdraví se. Během vysílání se také překvapivě objevil Arzuros z Monster Hunter Portable 3rd.

Monster Hunter Rise vychází celosvětově pro Switch 26. března roku 2021.

Podívejte se níže na záběry z hraní.

  • část 1 v době od 1:34:46 do 1:56:11
  • část 2 v době od 2:28:27 do 2:49:13

Zdroj: Capcom

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama