Tokyo Game Show: Figment Creed Valley
Novinka Tokyo Game Show: Figment Creed Valley

Tokyo Game Show: Figment Creed Valley

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC

Nádherná akční, logická i hudební adventurka, která vás okouzlí.

Reklama

Bedtime Digital Games je osmičlenné indie studio z dánského Aalborgu, založené před devíti lety. Jejich nová a celkově čtvrtá hříčka Figment Creed Valley je přímým následovníkem předešlého titul Figment z roku 2017. Jedná se o svěží a nádherně vypadající i znějící hudební akční plošinovku a adventuru, umístěnou do humorného a surreálního světa lidských myšlenek.

 

Tokyo Game Show: Figment Creed Valley

 

Jenže tyto myšlenky jsou napadeny nočními můrami a tak se ujmete role srandovní postavičky jménem Dusty, která se se svým ptáčkem vydává na cestu po rozmanitých a barevných ostrůvcích naprosto zašmodrchaných myšlenek, aby bojovala s nepřáteli čistých duší a řešila rozmanité logické hádanky od zdejších dosti podivných obyvatel.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=-9GNCLdULb8[/embed]

 

Figment Creed Valley exceluje znamenitým a unikátním, samozřejmě ručně kresleným vizuálem ve 2D izometrické perspektivě, naprosto podivuhodným světem různých oblůdek a prapodivných lokací, stejně jako nádhernou hudbou a parádními zvukovými efekty. Hra měla původně vyjít již nyní na podzim, nicméně se posunula na začátek příštího roku. Půvabné demo ze Steamu si určitě zahrajte!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama