Figment Novinka Zahrajte si bezplatný prolog k Figment 2: Creed Valley

Zahrajte si bezplatný prolog k Figment 2: Creed Valley

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC

Ukázka z připravovaného pokračování muzikálové akční adventury.

Reklama

První díl Figment vyšel již před více jak třemi lety, avšak tato dobrodružně-adventurní záležitost jistě okouzlila nejednoho hráče (včetně mě), jelikož jsme se díky ní mohli podívat do překrásného surreálného světa, kdy se navíc jednalo o takový videoherní muzikál, jehož hudba je nesmírně chytlavá.

Osmičlenné indie studio Bedtime Digital Games, jehož kořeny jsou v dánském městu Aalborg, pak před nějakou dobou ohlásilo pokračování této hry, které se jmenuje Figment 2: Creed Valley.

Opět se v něm podíváme do světa lidských myšlenek, které jsou napadeny nočními můrami, tudíž se v kůži hlavního hrdiny Dustyho musíte se svou věrnou společnicí Piper vydat bojovat s nepřáteli, jenž ohrožují lidské duše. Kromě boje se navíc můžete těšit i na různé hádanky.

Vydání tohoto pokračování je následně chystáno na tento rok, přičemž dočkat bychom se měli už relativně brzy, avšak přesný den zatím nebyl upřesněn.

V pátek se nicméně na Steamu objevil zcela zdarma hratelný prolog, jenž si mohou zahrát všichni zájemci.

Tento prolog by vám tedy měl nabídnout jasný obrázek o tom, co na vás v tomto titulu čeká, tudíž se lze těšit na muzikálové bitvy s bossy, živoucí rytmický svět a také návrat slušné porce humoru.

Pokud by vás následně tento prolog skutečně oslovil a zachtělo by se vám si retrospektivně vyzkoušet původní díl, tak si ho aktuálně lze na Steamu pořídit v 88% slevě, tedy za krásných 2,39 euro (65 Kč). Ale musíte si pospíšit, jelikož tato akce brzy skončí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama