Tolik stojí virtuální měna ve Fallout 76
Fallout 76 Novinka Tolik stojí virtuální měna ve Fallout 76

Tolik stojí virtuální měna ve Fallout 76

Jan Kalný

Jan Kalný

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Oblečky, pózy nebo barvy pro Pip-Boy vás nevyjdou tak úplně levně.

Reklama

Jak už nějakou dobu víme, čerstvě vycházející Fallout 76 se neobejde bez mikrotransakcí. Vývojáři ovšem slibují, že ty aktuální i budoucí budou čistě kosmetické a nikdy se prostřednictvím nich nedopracujete k „vítězství”. Současný výběr tomu i odpovídá. Koupit si můžete například různé oblečky, pózy, barvy pro Pip-Boy nebo třeba podlahu do vašeho C.A.M.P.u, ale nic, co by vás mělo udělat lepším.

I přesto ovšem nejde o nijak levnou záležitost. Především z toho důvodu, že si nemůžete jednotlivé předměty koupit přímo, ale nejprve si musíte pořídit jeden z předpřipravených balíčků, který vám dá určitý počet virtuální měny Atoms, a teprve za tu si koupit, co chcete. Pokud si například chcete koupit předmět, který stojí 200 atomů, budete si nejprve muset pořídit balíček s 500 atomy za pět dolarů (115 Kč).

Další balíčky pak obsahují 1100 atomů za 10 dolarů (230 Kč), 2400 atomů za 20 dolarů (460 Kč) nebo 5000 atomů za 40 dolarů (920 Kč). Jak uvádí například server VG247, cena jednotlivých předmětů se liší a některé vás reálně například na těch 230 Kč skutečně vyjdou.

Cena za čepici je kolem 300 atomů, a kvalitnější brýle vás vyjdou na 760 atomů. Jeden oblek může stát 300 atomů, jiný až 900. Ceny barev pro Pip-Boy nebo oblek se pak pohybují od 200 atomů až do šílených 1800 atomů.

Naštěstí můžete tuto virtuální měnu získávat i pouhým hraním hry, a to konkrétně plněním denních a týdenních výzev. I přesto mohou během hraní tyto tzv. atomy zanechat v puse nepříjemnou, možná lehce radioaktivní pachuť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama