Tomb Raider: Definitive Edition se mnohem lépe prodává na PS4 než Xbox One
Tomb Raider Novinka Tomb Raider: Definitive Edition se mnohem lépe prodává na PS4 než Xbox One

Tomb Raider: Definitive Edition se mnohem lépe prodává na PS4 než Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

66

69 procent prodaných kusů Tomb Raider: Definitive Edition jsou PS4 verze, alespoň ve Velké Británii.

Reklama

Chart-Track zveřejnili výsledky nejprodávanějších her za minulý týden ve Velké Británii. Na první místo se dostala Tomb Raider: Definitive Edition s dobrodružstvím mladičké a nezkušené Lary Croft. Bohužel nebyly zveřejněny přesná čísla, avšak Chart-Track uvádí, že se mnohem lépe prodává PlayStation 4 verze než Xbox One.

Podle dostupných informací se PS4 verze Tomb Raider: Definitive Edition prodává dvakrát lépe než Xbox One verze. Konkrétně je to 69 ku 31 %. Původně se přitom Tomb Raider v loňském roce více prodával na Xbox 360 – za první týden měla X360 verze 50 procent, 42 procent PS3 a zbylých 8 procent PC.

Možná je to tím, že PS4 verze běží v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu, zatím Xbox One jen při 30fps. My Tomb Raider: Definitive Edition již hrajeme a brzy vám přineseme speciální článek.

Abychom měli žebříček kompletní, tak na druhém místě se uvelebila FIFA 14. Následuje Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4, LEGO Marvel Super Heroes, Assassin’s Creed 4: Black Flag, Minecraft: Xbox 360 Edition, GTA 5, Need for Speed: Rivals a Killzone: Shadow Fall.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama