Tommy se vrací, bude součástí Prey 2
Prey 2 Novinka Tommy se vrací, bude součástí Prey 2

Tommy se vrací, bude součástí Prey 2

Michal Burian

Michal Burian

5

Hlavní protagonista prvního dílu Prey bude hrát v pokračování významnou roli.

Reklama

Na první pohled se Prey 2 zdá dost odlišné od prvního dílu. Stále jde o first-person střílečku, ale přichází nový hrdina, Killian Samuels, a s ním se hra odehrává v naprosto odlišném prostředí a nabízí nové možnosti. Místo lineární koridorové střílečky, jež hráče zavedla na mimozemskou loď, je pokračování zasazeno do otevřeného světa na planetu zvanou Exodus – konkrétně jde o městské prostředí.

Drastický skok a změna prostředí však neznamená, že vývojáři zapomněli na první díl. Tommy, hrdina původního dobrodružství, je zpátky a objeví se v Prey 2.

"Je to postava, na kterou mnohokrát během hraní narazíte. Neobjeví se pouze na jednom místě. Tommy je nedílnou součástí příběhu a událostí na planetě Exodus. Jeho jedinečné schopnosti jsou nedílnou součástí celé hry a nádherně zapadají do příběhu," prozradil Chris Rhinehart z Human Head Studios.

Rhinehart dále vysvětlit, že šlo o část plánu, vývojáři vždycky chtěli Tommyho zapojit do Prey 2. "Když jsme začali s Prey 2, nechtěli jsme zpočátku Tommyho odhalit. Drželi jsme se zpátky a chtěli jsme hráčům udělat menší překvapení."

Pokud se ptáte, proč Tommy není hlavním protagonistou druhého dílu, tak podle slov Rhineharta je to kvůli tomu, že v Human Head Studios chtěli do série přinést nové možnosti.

Více informací se dozvíme později. Prey 2 vyjde v roce 2012 na PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama