Tony Hawk oznámil svou novou hru pro PS4
Novinka Tony Hawk oznámil svou novou hru pro PS4

Tony Hawk oznámil svou novou hru pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

22

Nová skateboardingová hra vyjde na konzoli PlayStation 4 v průběhu letoška.

Reklama

Tony Hawk oznámil, že jeho nová skateboardingová hra vyjde v letošním roce na konzoli PlayStation 4. Hawk se objevil na CES 2015 v Las Vegas, kde během prezentace Sony oznámil, že projekt je ve vývoji právě pro PS4.

Žádné další informace nejsou v současné době k dispozici. Vystačit si budeme muset s tím, že práce na novém titulu začaly v loňském roce. V listopadu 2014 pak legenda skateboardingu uvedla, že titul bude určen pro všechny fanoušky Pro Skater série, který z něho budou nadšeni.

Hawk nespecifikoval, na jaké další konzole jeho hra vyjde. Nicméně neřekl ani to, že bude exkluzivně pro PS4. Je tak velká pravděpodobnost, že se hra bude prodávat i ve verzi pro Xbox One. Na detaily si musíme ještě počkat. V úvahu ale přichází i možnost, že se Activision dohodl se Sony na exkluzivitě, stejně jako v případě dodatečných balíčků pro Destiny. Opak u Call of Duty, tam DLC vycházejí nejprve na Xbox platformy.

Připomeňme, že předešlé díly série Tony Hawk měla pod svými křídly právě vydavatelská společnost Activision, která by měla uvést na trh i nejnovější titul. Activision v polovině loňského roku na některých trzích nabídl free-to-play mobilní hru s názvem Tony Hawk's Shred Session, která byla později odložena na neurčito.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama