Tony Hawk's Pro Skater HD za několik dní zmizí z prodeje na Steamu
Novinka Tony Hawk's Pro Skater HD za několik dní zmizí z prodeje na Steamu

Tony Hawk's Pro Skater HD za několik dní zmizí z prodeje na Steamu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Po 17. červenci nebude možné hru na Steamu koupit. Do té doby je k dispozici s 80% slevou.

Reklama

V roce 2012 došlo na vydání hry Tony Hawk's Pro Skater HD, jejíž tvůrci chtěli oživit nejlepší prvky série a zároveň vytvořit nový titul, který by uspokojil fanoušky a obecně ty, kteří rádi provádí různé triky s cílem nahnat co nejvíc bodů. Jestli jste hru ve verzi pro PC dosud nezkusili a máte o to zájem, tak radši moc neváhejte. Za několik dní totiž zmizí z prodeje na Steamu.

Počínaje 17. červencem nebude možné na Steamu Tony Hawk's Pro Skater HD koupit. Pokud však hru již máte nebo si ji v následujících dnech koupíte, budete ji samozřejmě moci dále hrát, ve vaší Steam knihovně zkrátka zůstane. I proto je nyní k dispozici s 80% slevou, takže vás vyjde na skromných 1,99 euro.

Bohužel nevíme, proč Pro Skater HD mizí z prodeje na Steamu a jestli mají tvůrci zájem o to, aby se zase někdy vrátil. Dá se však očekávat, že důvodem jsou opět problémy s licencovanou hudbou. Tvůrcům pravděpodobně vypršela licence na některé použité skladby, takže je dále nemohou nabízet spolu se hrou. A nejspíš je jednodušší hru jednoduše stáhnout z prodeje než jí modifikovat a skladby odstranit, případně licenci obnovit.

Něco podobného se v minulosti stalo třeba v případě Mafie 2, která se po nějaké době vrátila do prodeje, nebo thrilleru Alan Wake. I vývojáři z Remedy ale podle všeho usilují o to, aby byl Alan na Steamu a v dalších obchodech opět k dostání.

Je třeba podotknout, že Tony Hawk's Pro Skater HD vyšel i na Xbox 360 a PS3. O tom, jestli stažení hry ze Steamu ovlivní i dostupnost konzolových verzí, zatím nikde nepadlo ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama