Tony Hawk: Shred o Vánocích
Tony Hawk: Shred Novinka Tony Hawk: Shred o Vánocích

Tony Hawk: Shred o Vánocích

Michal Burian

Michal Burian

3

Tisková zpráva prozradila, že nejnovější počin Tony Hawk: Shred je určen pro mladší publikum a vyjde koncem letošního roku.

Reklama

Activision se chce se sérii Tony Hawk odlišit od konkurenčního Skate. I proto letos o Vánocích nabídne v titulu Tony Hawk: Shred atraktivní art grafiku, která připomíná akci Borderlands a má k obrazovkám přilákat mladší hráče. Ty by si měli užít pořádnou dávku zábavy, jelikož Shred bude podporovat speciální dotykovou podložku (jakési prkno), což bylo už u předchozího dílu.

Oficiální reklamní slogany budou podle všeho zaměřeny na děti a rodiče. Dočkáme se tak zřejmě reklam, v nichž bude řečeno, že se děti mohou s Tony Hawk: Shred vyřádit a nevymýšlet nejrůznější skopičiny.

Oproti předchozímu dílu se Shred nezaměří pouze na skateboard, nýbrž také na snowboard. Své triky budete moci předvádět v nejrůznějších městech a speciálních parcích. Prozatím víme, že se podíváme do Alp a Pekingu.

PlayStation 3 a Xbox 360 verze jsou ve vývoji ve studiu Robomodo, autoři Tony Hawk: Ride. Zatímco o Wii verzi se stará tým Buzz Monkey (Tomb Raider: Underworld či PSP verze Army of Two: The 40th Day).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama