Total War: Three Kingdoms ukazuje rozdíly mezi dvěma herními módy
Total War: Three Kingdoms Novinka Total War: Three Kingdoms ukazuje rozdíly mezi dvěma herními módy

Total War: Three Kingdoms ukazuje rozdíly mezi dvěma herními módy

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

1
Platformy Windows PC

Poprvé v sérii si budete moci zvolit mezi realističtějším a „romantičtějším“ módem.

Reklama

Sega zveřejnila první záběry z módu Records nového titulu Total War: Three Kingdoms, který ukazuje historickou stránku blížícího se nového titulu od studia Creative Assembly. Records je jeden ze dvou unikátních módů, který bude Three Kingdoms nabízet a bude to poprvé v historii této oblíbené série.

Vzhledem k tomu, že série Total War patří mezi uznávané historické hry, Records mód nám má ukázat realistický pohled na historické události ze třetího století. Tento mód by měl potěšit všechny historické nadšence, kteří se chtějí co nejvíce spolehnout na jejich vlastní schopnosti, dovednosti a strategie při dobývání antické Číny.

Records mód by měl být protějškem módu nazvaného Romance, který se bude mnohem více soustředit na vyprávění příběhu o legendárních hrdinech, kteří byli obohaceni kolikrát nadlidskými silami a dovednostmi. Samotná kampaň by měla být v obou verzích podobná, hlavní rozdíl ale poznáte při real-time bitvách.

V Romance, například, mají vaši generálové různé schopnosti a zvláštní ability. Některý z nich třeba dokáže ukřičet protivníkovi jednotky k smrti. V Records jsou tito vojevůdci normální lidé, mnohem více náchylní ke smrtelným zraněním nebo předčasným úmrtím. Samozřejmě také nedisponují nadlidskými schopnostmi a jedno špatné rozhodnutí vás může stát třeba loajalitu vaší frakce. Vítězství tak záleží na každém vašem rozhodnutí.

Jak vývojáři zmiňují, bitvy v Records můžou zabrat třeba o 30 % více času a je potřeba je hrát mnohem taktičtěji. S tím souvisí i fakt, že se jednotky budou rychleji unavovat, s čímž se snižují škody, které způsobují v boji. Výsledek je tak zvýšený tlak na volby hráče. Je potřeba přesně vědět kde a kdy investovat energii a jak využívat své výhody.

Total War: Three Kingdoms vychází 23. května na PC, s českými titulky. Hru předobjednáte na Xzone.cz v limitované edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama