Total War: Three Kingdoms už nedostane žádný nový obsah
Total War: Three Kingdoms Novinka Total War: Three Kingdoms už nedostane žádný nový obsah

Total War: Three Kingdoms už nedostane žádný nový obsah

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Nespokojení hráči zareagovali review bombingem.

Reklama

Nejnovější vývojářský deníček studia Creative Assembly vyvoval značně rozporuplné reakce a negativní ohlasy fanouškovské komunity. Důvodem je rozhodnutí studia ukončit podporu strategie Total War: Three Kingdoms. Po závěrečném patchi 1.7.1 se hra už nedočká žádného nového obsahu ani dodatečných oprav.

Autoři se podle svých slov chtějí plně soustředit na nový projekt, který se aktuálně nachází ve fázi předprodukce. Chystaná hra bude stejně jako Three Kingdoms vycházet z knižního románu Příběhy Tří říší. Je proto pravděpodobné, že půjde o plnohodnotný druhý díl a přímé pokračování Three Kingdoms.

První Total War: Three Kingdoms vyšlo v květnu roku 2019 a od té doby se dočkalo řady placených i bezplatných balíčků s novým obsahem. Minimálně na první pohled proto vývojářům nelze zazlívat, že by se o hru po jejím vydání nestarali.

Část nespokojených fanoušků však autorům připomíná třeba nikdy nevydané DLC, které se mělo zaměřit na severní oblast. Vývojáři jeho vydání slíbili v červenci loňského roku. Kritika se dále opírá třeba o fakt, že se hra sice jmenuje Three Kingdoms, ale samotnému historickému období tří království/říší se jednotlivé scénáře a příběhové pozadí pořádně nevěnují.

Nespokojenost komunity je dobře patrná v komentářích pod zmíněným videem, které už mimochodem stihlo negativně ohodnotit přes 6 tisíc hráčů. Aby toho nebylo málo, tak Total War: Three Kingdoms čelí masivnímu review bombingu na Steamu. Od 27. května přibylo více než 3 tisíce negativních recenzí. Celkové hodnocení hry se vlivem toho snížilo na nijak oslnivých 77 %. V rámci nedávných recenzí poté u hry svítí hodnocení 20 %.

Total War: Three Kingdoms už nedostane žádný nový obsah
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama