Toukiden 2 ve startovním traileru
Novinka Toukiden 2 ve startovním traileru

Toukiden 2 ve startovním traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Doprovázeném kupou nových obrázků.

Reklama

Koei Tecmo přichystalo na tento týden vydání druhého dílu série Toukiden. Toto chystané akční RPG, ve kterém jde hlavně o lov démonů (kromě záchrany světa, ale to jen tak na okraj), má na svědomí opět studio Omega Force a nabízí rozsáhlý otevřený svět, nové bojové prvky, zbrusu nové on-line funkce až pro čtyři hráče a také nový, samostatný příběh. Než se ale začnete těšit a vrhnete se na PlayStation Store nebo do obchodů, tak vás musím upozornit, že Toukiden 2 včera vyšel pouze v Severní Americe, u nás si musíme ještě pár dní počkat. To nám ale nebrání kouknout se na launch trailer a na nové screenshoty.

V Toukidenu 2 se hráči zhostí role tajemného Slayera, který se po téměř deseti letech spánku probouzí do podivného, do temnoty zahaleného světa. Hráčské bojové dovednosti a strategická rozhodnutí projdou tvrdým testem, při kterém se budete snažit zachránit lidstvo před nadvládou Otherworldu. R​ozervané krajiny, rozdělené na šest různých částí, každá v jiné době. Všechny jsou ale zasazené do různých období japonské historie.

Kromě nového, čerstvé příběhu, je Toukiden 2 plný démonů Oni. Pro boj s těmito novými protivníky budete moci použít dvojici úplně nových zbraní, které v předchozích dílech chyběly. Je to meč a štít, kombinace nabízející solidní kombinaci útoku a obrany, a řetězový bič, který nabízí kupu rychlých manévrů a který hlavně může rychle roztrhat maso Oni. Každý typ výzbroje nabídne lehké a těžké útoky a speciální schopnosti, které mohou být kombinovány s mnohostranným a účinným nástrojem, známým jako Demon Hand.

Porážkou Oni to ale nekončí. Každým zabitím získáte duše padlých hrdinů - Mitamy, kterými jsou reálné historické postavy japonských dějin. Ty mohou sloužit jako power-upy vaší postavy, zbraní, brnění anebo multifunkčního Demon Hand. Novinkou v sérii Toukiden je možnost povolat některého z Oni, aby v boji bojovali po boku hráče.

Toukiden 2 má vyjít v Evropě 24. března v krabičce i digitálně pro PlayStation 4 a PS Vitu. Pro PC vyjde přes Steam pouze digitálně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama