Trailer a detaily o LEGO DC Super-Villains
Lego DC Super-Villains Novinka Trailer a detaily o LEGO DC Super-Villains

Trailer a detaily o LEGO DC Super-Villains

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zcela poprvé budou mít hráči možnost vytvořit si a hrát za svého DC padoucha.

Reklama

Před 24 hodinami TT Games oznámili LEGO DC Super-Villains prostřednictvím teaser traileru, aby nám dnes prozradili první detaily, a hlavně vydali plnohodnotný trailer. Na LEGO DC Super-Villains se můžeme těšit 19. října ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Za vývojem opět stojí studio TT Games ve spolupráci s Warner Bros.

Na hráče má čekat nezapomenutelné dobrodružství plné známých lokací a postav z DC univerza. Zcela poprvé budou mít hráči možnost vytvořit si a hrát za svého DC padoucha. Hráč se se svou postavou stává středobodem herního příběhu, který byl vytvořen ve spolupráci s DC Enternainment, a během svého dobrodružství se setká s mnoha ikonickými záporáky.

Liga spravedlnosti přenechá starost o ochranu planety Země skupině nových hrdinů z paralelního vesmíru, kteří sami sebe nazývají Syndikátem spravedlnosti. Brzy však vyjde najevo, že noví hrdinové tak úplně nejsou ti, za které se vydávají. Vaším úkolem bude spojit své síly s ostatními superzáporáky a odhalit a následně překazit ďábelské plány těchto neznámých narušitelů.

Pokud vás hra zaujala, bude k dostání i v kusově omezené Deluxe edici, která kromě hry zahne Season Pass, předběžný přístup k DLC DC Super-Villains: TV Series DLC Character Pack a exkluzivní minifigurku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama