Trailer Agents of Mayhem přibližuje přepínání hrdinů
Agents of Mayhem Novinka Trailer Agents of Mayhem přibližuje přepínání hrdinů

Trailer Agents of Mayhem přibližuje přepínání hrdinů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Tvůrci vnímají přepínání mezi postavami s různými schopnostmi podobně jako výměnu zbraní. Hra přitom zahrnuje celkem 15 úrovní obtížnosti.

Reklama

Do vydání Agents of Mayhem od tvůrců Saints Row zbývají necelé dva týdny a zatím se nedá říct, že by byl o hru viditelný zájem. Spíše naopak. To a samozřejmě blížící se datum vydání, stanovené na 18. srpna, bude nepochybně jeden z důvodů, proč se objevuje čím dál větší množství propagačních materiálů.

Nyní tu máme trailer, který se zaměřuje na přepínání jednotlivých hrdinů. Právě tento prvek by měl Agents of Mayhem odlišit od žánrové konkurence, přičemž ho vývojáři vnímají podobně jako přepínání zbraní v jiných titulech.

V základní hře máte na výběr 12 různých postav s různými schopnostmi, z nichž si vždy poskládáte tříčlenný tým. Mezi jeho členy můžete posléze během boje libovolně přepínat, přičemž hrdinové jsou rozdělení do tří kategorií. Příslušníci kategorie Tank dokážou vstřebat větší poškození, DPS pro změnu udílí větší poškození a speciální postavy, jak už napovídá název, sází na své speciální schopnosti.

Vlastnosti a možnosti jednotlivých hrdinů je možné kombinovat a být tak v boji proti příslušníkům Legionu kreativnější a efektivnější. Samozřejmě platí, že je vhodné skládat své tříčlenné týmy tak, aby se jednotlivé postavy řádně doplňovaly. Vhodné sestavení skupiny a přepínání mezi jednotlivými členy je obzvlášť důležité při hraní s vyšší obtížností, tedy proti odolnějším nepřátelům. Agents of Mayhem přitom nabízí celkem 15 úrovní obtížnosti, takže si zjevně každý najde tu svou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama