Trailer Anthem přibližuje kombinaci osobního příběhu a sdíleného světa
Anthem Novinka Trailer Anthem přibližuje kombinaci osobního příběhu a sdíleného světa

Trailer Anthem přibližuje kombinaci osobního příběhu a sdíleného světa

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Před vydáním se dočkáme bety či demoverze pro předobjednávky a předplatitele EA Access a Origin Access.

Reklama

Tvůrci Anthem ze studia BioWare věnovali svůj prostor na akci PAX West zejména přiblížení konceptu zvaného Our World, My Story. Tedy v překladu Náš svět, můj příběh. Jedná se samozřejmě o již několikrát nastíněnou kombinaci osobního příběhu typického pro tituly od BioWare se sdíleným, dynamickým multiplayerovým prostředím. Výsledkem tohoto skloubení má být propojený svět, který je z pohledu každého hráče stále unikátní. Tohle všechno se nám snaží sdělit i čerstvý trailer.

Jednoduše řečeno platí, že se můžete se svými přáteli nebo na vlastní pěst vydávat mimo bezpečnou zónu do četných lokalit, v nichž vás čeká řada výzev a aktivit. A samozřejmě i nepřátel, ať už jde o protivníky, kteří chtějí ovládnout herní svět, nebo místní potvory. Se spoluhráči se také můžete pustit do misí, jež vám přidělí spojenečtí agenti. V rámci misí se lze ponořit hluboko do světa Anthem a také rozvíjet osobní příběh každého agenta, tedy hráčovy postavy. Také můžete hrát zcela volně, zkoumat prostředí a kupříkladu hledat užitečné a mocné artefakty.

Na vlastní příběh přichází řada zejména v prostředí již zmíněné bezpečné zóny nazvané Fort Tarsis. V tomto obchodnickém městě mají vaše volby své následky a také zde můžete navazovat kontakty s vašimi společníky a dalšími postavami. Ti vám mohou pomoci připravit se na další bitvy. Tvůrci slibují, že čím více budete s postavami rozvíjet vztahy, tím více se dozvíte o jejich minulosti a o budoucnosti, kterou by chtěli vidět. I Fort Tarsis lze navíc volně prozkoumávat a v závislosti na vašich volbách můžete narazit i na ne úplně přátelské a kladné postavy.

Během PAX West bylo také oznámeno, že se 1. února února dočkáme demoverze Anthem, a to pro PC, PS4 i Xbox One. Špatná zpráva však je, že demo bude k dispozici jen těm, kteří si hru předobjednají, případně předplatitelům služeb EA Access a Origin Access. Nicméně je třeba podotknout, že se před vydáním plné verze, k němuž dojde 22. února 2019, počítá i s technickým testem a betou. V EA (a nejen v něm) si přitom už dlouhá léta pletou pojmy demoverze a betaverze, což má za následek, že takzvaná beta je takřka vždy spíše časově omezené demo. Tudíž se veřejně dostupné demoverze s největší pravděpodobností stejně dočkáme, jen bude jinak označována.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama