Trailer Falloutu 76 shrnuje obsah rozšíření Wild Appalachia
Fallout 76 Novinka Trailer Falloutu 76 shrnuje obsah rozšíření Wild Appalachia

Trailer Falloutu 76 shrnuje obsah rozšíření Wild Appalachia

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dnešní patch přidává do hry obsah spojený s vařením a destilací alkoholu nebo časově omezenou akci.

Reklama

Počínaje dnešním dnem startuje ve Falloutu 76 období souhrnně zvané Wild Appalachia, které konečně přidává nový a hlavně bezplatný herní obsah. Na něj nyní láká trailer, jehož zhlédnutí může mimo jiné lehce zkrátit čekání na stažení dnešního patche, který Fallout 76 obohacuje o první várku obsahu. V první řadě jde o herní prvek vaření a destilace alkoholu, s nímž souvisí nová úkolová linie, nabídka denních a týdeních questů a stanice Brewing Workbench a Fermenter.

Více podrobností najdete v nedávné novince, a kdyby vám to nestačilo, můžete vzít zavděk ještě akcí Fasnacht Parade, během níž lze odemknout všelijaké masky. Fasnacht Parade však bude k dispozici jen po určitou dobu, konkrétně od 19. do 27. března. Patch, který má na PC zhruba 13,6GB a na konzolích 20GB, přináší rovněž funkci nahlášení ostatních hráčů, ukazatel aktivních výzev a lepší vyvážení energetických a těžkých zbraní.

V následujících týdnech se ti, kteří se nepříliš úspěšnému pokusu Bethesdy Game Studios stále věnují, mohou těšit na další obsah. Jak jsme se nedávno dozvěděli (a jak nám připomíná trailer), Wild Appalachia postupem času nabídne třeba dvě další úkolové linie, přičemž během jedné z nich lze získat batoh pro zvětšení kapacity inventáře. Dále se počítá s přidáním fotoaparátu, survival režimu či stánků, jejichž prostřednictvím mohou sami hráči prodávat předměty. Trailer láká i na čerstvé podzemní lokality, které na první pohled nevypadají vůbec zle. Otázka ale samozřejmě je, jak budou nakonec působit v samotné hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama