Trailer k vydání Cossacks 3
Cossacks 3 Novinka Trailer k vydání Cossacks 3

Trailer k vydání Cossacks 3

Michal Burian

Michal Burian

10

Legendární real-time strategie je zpět, s českými titulky.

Reklama

Včera pro PC, Mac a Linux vyšlo pokračování legendární real-time strategie Cossacks. Třetí díl se prodává za sympatických 549 Kč/17,99€ a obsahuje profesionální české titulky od společnosti Comgad. Ve hře vás znovu čeká taktický výcvik jednotek, stavba budov a těžba surovin. Hra se tradičně odehrává v 17. a 18. století s 12 hratelnými národy. Do rukou se vám dostane až 10 000 jednotek současně.

„Moderní remake nejlepší strategie z roku 2001 s armádami čítajícími tisíce válečníků a přepracovanými herními mechanismy. Nefalšovaná klasika na poli RTS včetně budování základny a produkce surovin. Široký výběr druhů jednotek, chladných i palných zbraní, vliv terénu a realistická fyzika poskytují hráči neomezené množství taktických možností,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Působivý záběr: Až 10 000 jednotek na bojišti! 12 hratelných národů, 70 různých typů jednotek, 100 vědeckých výzkumů a přes 140 rozmanitých historických budov.

Klasická hratelnost: Strategie v reálném čase s budováním základny, produkcí surovin a vývojovým stromem. Námořní bitvy, vliv terénu a realistická fyzika poskytuje hráčům obrovský počet taktických tahů.

Multiplayer: Dechberoucí bitvy až pro 7 hráčů na jedné mapě. Možnost tvořit týmy nebo hrát proti počítači. Flexibilní možnosti úpravy náhodných map s výběrem požadovaného terénu.

Vlastnosti hry:

Dechberoucí historická strategie v reálném čase. Akce odehrávající se v Evropě v 17. a 18. století. Pět historických kampaní pro jednoho hráče. 12 hratelných národů. Grandiózní bitvy s až 10 000 jednotkami na mapě. Realistická fyzika střel a dělových koulí. Výrazný vliv terénu na bitevní taktiku. Nekonečno variací bitev s počítačovými protivníky na náhodných mapách. Flexibilní generátor náhodných map s výběrem požadovaného terénu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama