Trailer láká na Batman: Arkham VR
Batman: Arkham VR Novinka Trailer láká na Batman: Arkham VR

Trailer láká na Batman: Arkham VR

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Gameplay záběry doplňují reakce hráčů, kteří si mohli VR Batmana od Rocksteady zkusit na letošním Comic-Conu v San Diegu.

Reklama

Jak už víme, studio Rocksteady se ještě jednou vrátí k Batmanovi, a to prostřednictvím projektu Batman: Arkham VR, určeného exkluzivně pro PlayStation VR. Jeho vydání můžeme očekávat v průběhu října, kdy vyjde i samotný headset od Sony.

Nyní tu máme video, které kombinuje letmé záběry s reakcemi fanoušků, kteří si mohli Arkam VR zkusit na letošním Comic-Conu v San Diegu. Zdůrazňujeme, že jde opravdu o exkluzivitu pro PlayStation VR, přičemž vás bude stát 19.99 amerických dolarů.

Myslím si ale, že majitelé HTC Vive nebo Oculus Riftu nemusí moc smutnit. Zaprvé je tu fakt, že Arkham VR nemá být nijak rozsáhlým projektem, i když možnost znovu slyšet Marka Hamilla v roli Jokera se určitě neodmítá. Zadruhé, po zkušenostech s Arkham Knight nechci ani pomyslet na to, jaká obludnost by při pokusu o port na PC nejspíš zase vznikla. Zvlášť s ohledem na to, že ideální výkon s vysokým (a stabilním) počtem snímků za sekundu je v případě virtuální reality podmínkou, bez níž člověka čeká zatraceně nepříjemný zážitek. Kdo ví, jakým patlalům by zase byla hypotetická PC verze svěřena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama