Trailer láká na druhou epizodu druhé série Batmana od Telltale Games
Novinka Trailer láká na druhou epizodu druhé série Batmana od Telltale Games

Trailer láká na druhou epizodu druhé série Batmana od Telltale Games

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Epizoda se o týden opozdí, kromě Harley Quinn se však dostaví i další tradiční padouch.

Reklama

Batman: The Enemy Within, druhá série Batmana od Telltale Games, v srpnu odstartovala výbornou epizodou, která byla překvapivě dlouhá, nabídla zajímavý a strhující děj a hlavně vyvolala naději, že tentokrát by mohlo na volbách hráčů opravdu záležet. Opravdu se zdá, že sliby dramatických následků už nebudou pouhá iluze nebo snůška marketingových žvástů.

Na základě první epizody je těžké soudit, jestli to tak nakonec skutečně bude. Po druhé epizodě bychom mohli být trochu moudřejší, přičemž bylo původně oznámeno, že dorazí právě dnes, 26. září. Plány Telltale Games se ale změnily, a tak epizoda s názvem The Pact dorazí s týdenním zpožděním, tedy 3. října.

Alespoň se nyní můžeme podívat na nový trailer. Ten potvrzuje, že se dostaví Harley Quinn, a navíc nasvědčuje tomu, že John Doe bude mít v příběhu konečně výraznější úlohu. Aby toho nebylo málo, video opět nahrává představě viditelných následků našeho rozhodování a také naznačuje, že dorazí nejen Harley Quinn, ale i Bane, další klasický záporák světa Batmana.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama