Trailer láká na film Jurský svět: Zánik říše
Novinka Trailer láká na film Jurský svět: Zánik říše

Trailer láká na film Jurský svět: Zánik říše

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Život si najde cestu i v novém filmu, který vyjde zhruba ve stejném období jako chystaná hra Jurassic World: Evolution.

Reklama

V létě příštího roku se ve verzích pro PC, PS4 a Xbox One dočkáme budovatelské stragie Jurassic World Evolution, která bude z větší části vycházet z filmu Jurský svět z roku 2015. Pravděpodobně ale bude mít co do činění i s pokračovaním s názvem Jurský svět: Zánik říše, který se do našich kin dostane 21. června 2018, tedy zhruba ve stejném období, v němž vychází Evolution.

Proto se nyní na film trochu zaměříme, podobně jako se občas zaměřujeme na Star Wars filmy, protože mají souvislost s určitými hrami ze světa Star Wars. V noci jsme se dočkali prvního traileru, který ukazuje, co nás v Zániku říše vlastně čeká. A co bychom třeba do určité míry mohli vidět i v herní podobě Převčírem navíc došlo k vydání videa, díky němuž se můžeme podívat do zákulisí natáčení.

Film přitom vzniká pod režijním vedením experta na horory J. A. Bayony a samozřejmě se vrátí Chris Pratt jako Owen a Bryce Dallas Howard v roli Claire (tentokrát už snad bez podpatků). Přirozeně se vrací i ty nejikoničtější druhy dinosaurů a z původních filmů je zpět i jistý matematik specializující se na teorii chaosu. Toho bude očividně na ostrově Isla Nublar víc než dost, hlavně díky hrozbě v podobě sopky.

Zatím není jasné, do jaké míry půjde Jurský svět: Zánik říše a Jurassic World Evolution ruku v ruce, ale s ohledem na období vydání obou počinů si to spojení nejspíš zodpovědní lidé nenechají ujít. A kdo ví, možná Zánik říše zadaptuje i další LEGO hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama