Trailer láká na film Star Wars: Poslední z Jediů
Novinka Trailer láká na film Star Wars: Poslední z Jediů

Trailer láká na film Star Wars: Poslední z Jediů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

24

Video mimo jiné ukazuje některé věci, které dříve či později uvidíme v letošním Star Wars: Battlefrontu 2.

Reklama

Vydání trailerů nových Star Wars filmů je vždy událost a nejinak je tomu v případě dlouho očekávaného plnohodnotného traileru letošní osmé epizody s českým podtitulem Poslední z Jediů. Dnes v noci ale video konečně spatřilo světlo světa, a tak se můžeme podívat na to, co nás v prosinci čeká.

Pro nás hráče je trailer jako obvykle relevantní hlavně z toho důvodu, že ukazuje některé věci, které uvidíme v nadcházejících Star Wars titulech, hlavně v multiplayeru listopadového Star Wars: Battlefrontu 2.

Ještě do konce roku pro něj vyjde balík bezplatného obsahu inspirovaný osmý epizodou, jenž nabídne Finna a Phasmu, kteří rozšíří seznam hratelných hrdinů, stejně jako zcela novou planetu Crait. I na ní v traileru dojde, stejně jako na novou stíhačku TIE Silencer, v níž létá Kylo Ren. Ta by měla být již součástí samotné hry.

V traileru nesmí chybět ani loď Millennium Falcon, která samozřejmě v Battlefrontu 2 také bude, a aktuální podoba Kyla Rena a Rey. Skiny, které jsou jimi inspirované, jsou pro změnu čistě kosmetickou součástí bonusu za předobjednávku hry. Vidět je lze i na čerstvém plakátu k filmu (plné rozlišení zde).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama