Trailer LEGO Star Wars: The Force Awakens láká na nová dobrodružství
LEGO Star Wars: The Force Awakens Novinka Trailer LEGO Star Wars: The Force Awakens láká na nová dobrodružství

Trailer LEGO Star Wars: The Force Awakens láká na nová dobrodružství

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Úrovně odehrávající se mimo dějovou linii filmu zahrnují například lov rathtarů, záchranu admirála Ackbara nebo objevování planety Jakku.

Reklama

Star Wars den přináší první pořádné ovoce, které nesouvisí se slevovými akcemi na všech myslitelných platformách. Tvůrci LEGO Star Wars: The Force Awakens, které vyjde už 28. června, vydali nový trailer, jenž hráče láká na dobrodružství stojící mimo dějovou linii samotného filmu.

Už delší dobu víme, že jednou z úrovní, která má rozšířit příběh nové éry Star Wars, je lov obludných rathtarů v podání Hana Sola a Chewbaccy (nebo Žvejkala, chcete-li). V minulosti jsme se také dozvěděli o plánu na detailnější přiblížení důvodu, proč má C-3PO/Threepio ve filmu červenou ruku.

Úrovně vyprávějící tyto příběhy doplní levely zaměřené na záchranu admirála Ackbara, kterou provede Poe Dameron, Threepio a BB-8, na prozkoumání tajemství planety Jakku v roli cestovatele Lor San Tekky, kterého jste mohli vidět v úvodu filmu. V další úrovni zase zmaříte plány Prvního řádu, pro změnu v roli postav, se kterými chtěl Finn v určité fázi filmu utéct na Vnější okraj.

Úrovní, které rozšíří příběh filmu, je celkem šest a najdete je pod následujícími názvy (překlad je náš, nikoliv oficiální):

Rathtar Hunting (Lov rathtarů)

Lor San Tekka's Return (Návrat Lor San Tekky)

Poe to the Rescue (Poe zachráncem)

Crimson Corsair (Rudý korzár [přezdívka postavy jménem Sidon Ithano])

Trouble over Taul (Potíže nad Taulem)

Ottegan Assault (Útok Otteganů).

Jedním z lákadel celé hry je nejen příležitost zažít zcela kánonické příběhy, které ve většině případů jinde neuvidíte, ale také účast herců, kteří ztvárnili důležité postavy ve filmu a kteří se v kostičkované adaptaci postarali o zcela nové dialogy. Soudě dle traileru to vypadá, že tvůrci nenahnali do nahrávacího studia jen Daisy Ridley, Johna Boyegu, Adama Drivera a Oscara Isaaca, ale i Harrisona Forda a Maxe von Sydowa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama