Trailer o Walesu v Total War Saga: Thrones of Britannia
Total War Saga: Thrones of Britannia Novinka Trailer o Walesu v Total War Saga: Thrones of Britannia

Trailer o Walesu v Total War Saga: Thrones of Britannia

Michal Burian

Michal Burian

Na krále Anglie, Skotska, Irska a Walesu čeká těžké období.

Reklama

Letošní rok je pro fanoušky Total War hodně zajímavý. Nejen, že se po dlouhé době chystá skutečně historický díl, který nás zavede do feudální Číny, ale podíváme se také do Británie. Total War Saga: Thrones of Britannia je první z řady menších dílů, které se zaměří na skromnější historické události. Jde o vikingský spin-off, v němž přepíšete důležitý historický milník, od kterého se bude následně odvíjet osud moderní Británie.

Dnes se podíváme na Wales, na který společně s králi Anglie, Skotska a Irska čeká těžké období. Všechna čtyři království tuší, že se schyluje ke měně. Změně, která skýtá příležitost. Budou se podepisovat dohody. Přijde válka. Osud bude vrtkavý a bude se o tom vyprávět. To vše v sáze, která mapuje vzestup jednoho z největších národů v dějinách.

„V čele deseti hratelných frakcí musíte vybudovat a ubránit království v zájmu Anglosasů, gaelských klanů, velšských kmenů nebo vikinských osadníků. Utvářejte spojenectví, spravujte rozvíjející se sídla, budujte vojska a vypravujte se na dobyvačná tažení napříč tou nejdetailnější mapou, jaká se kdy v Total War objevila,“ vyzívají tvůrci.

„K dosažení slavného vítězství se lze ve velké kampani dopracovat mnoha způsoby. Můžete agresivně expandovat prostřednictvím hrubé síly, získat si věhlas výstavbou, pokročilými technologiemi a vlivem nebo splnit sérii unikátních úkolů odvíjejících se od historie vámi vybrané frakce. V pozdní fázi hry vás pak čeká epická koncovka a závěrečná, rozhodující vítězná podmínka.“

Total War Saga: Thrones of Britannia vyjde 19. dubna 2018 na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama