Trailer přibližuje akci Legendary Hunt v Apex Legends
Apex Legends Novinka Trailer přibližuje akci Legendary Hunt v Apex Legends

Trailer přibližuje akci Legendary Hunt v Apex Legends

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V průběhu června budete moci získávat nové skiny zbraní a postav a utkat se s nejúspěšnějšími hráči.

Reklama

Jestli se stále věnujete Apex Legends a chcete si zkrátit čekání na víkendové odhalení podrobností o druhé sezóně, můžete se ode dneška do 18. června věnovat časově omezené akci Legendary Hunt. Ta nabídne například sérii výzev, za jejichž splnění budete odměněni exkluzivními kosmetickými předměty, a to odznakem nebo skiny legendy Bloodhound a zbraní G7 Scout a Triple Take. Jestli navíc vlastníte Battle Pass pro současnou sezónu, automaticky obdržíte legendární skin pro útočnou pušku R-301 a za dosažení úrovně 15 se dočkáte také skinu pro hrdinku Wraith.

Aby toho nebylo málo, v in-game obchodě si lze koupit další nové kosmetické (a časově omezené) předměty. Tvůrci plánují také Double XP víkend, a to od 7. do 10. června, v jehož průběhu budete získávat hraním Apex Legends dvojnásobné množství zkušenostních bodů nejen pro vaši hlavní úroveň, ale i pro úroveň Battle Passu. Mezi 4. a 18 červnem pak postačí umístit se jednou denně mezi pěti nejlepšími hráči v zápase a rázem poskočíte o jeden celý level Battle Passu.

S umístěním v Top 5 souvisí také nová varianta matchmakingu nazvaná Apex Elite Queue, přístupná od 4. června do 2. července. Tentokrát platí, že když se v jakémkoliv zápase umístíte mezi pěti nejlepšími hráči, můžete se nechat spojit s ostatními, kteří dosáhli stejného úspěchu. Nutno podotknout, že nemalá část výše zmíněných výzev akce Legendary Hunt souvisí právě s umístěním a hraním v Apex Elite Queue.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama