Trailer přibližuje pokrok ve vývoji Take On Mars
Take On Mars Novinka Trailer přibližuje pokrok ve vývoji Take On Mars

Trailer přibližuje pokrok ve vývoji Take On Mars

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Uvidíte například ukázku survival módu v multiplayeru, dynamickou destrukci, pokročilou fyziku a samozřejmě lokace založené na skutečnosti, které dokazují, že Take On Mars už není jen o Marsu.

Reklama

Na PC Gaming Show se kromě Army 3 a DayZ blýsklo i Take On Mars, další projekt Bohemia Interactive, který už dva roky zdárně roste a vzkvétá v rámci Early Access na Steamu.

Nový trailer ukazuje, co nás čeká v nadcházející beta verzi. Vně videa jsme se také dozvěděli, že datum vydání bety je naplánované na 3. července a že jednou z velkých novinek bude předělaný systém stavby obytných struktur. Ty nyní mohou být pestřejší, vypadají méně jako bubliny a stěny se skládají ze dvou vrstev, což mimo jiné umožňuje stavbu vícepatrových budov. Samozřejmostí je také práce na předmětech a výbavě pro interér budov.

Beta přinese i ragdolly, likvidaci mnoha bugů a pádů a dříve či později můžeme očekávat dokončení deseti lokalizací hry. Ano, čeština je mezi nimi. Tvůrci navíc mluví o jistém překvapení, ale na něj si ještě budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama