Trailer připomíná vydání Royal edice Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Trailer připomíná vydání Royal edice Kingdom Come: Deliverance

Trailer připomíná vydání Royal edice Kingdom Come: Deliverance

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Kompletní edice hry je nyní dostupná na všech platformách.

Reklama

Na PC je sice Royal edice Kingdom Come: Deliverance, zahrnující základní hru i veškerý dodatečný obsah, k dispozici od 28. května, tedy ode dne vydání posledního DLC s názvem A Woman's Lot, ale majitelé konzolí PS4 a Xbox One si museli počkat na 11. června. Nyní si však mohou edici pořídit i oni, jak nás ujišťuje nový trailer. Ten nabízí sympatický sestřih záběrů primárně ze samotného Kingdom Come a z přídavku Band of Bastards.

Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition obsahuje kromě základní hry také všechny bezplatné akzualizace, stejně jako DLC From the Ashes, The Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon, Band of Bastards a A Woman’s Lot. Tohle všechno pak doplňuje drobný přídavek Treasures of the Past, původně určený pro předobjednávky a ty, kteří podpořili vývojáře ze studia Warhorse na Kickstarteru.

Spolu s Royal edicí vyšlo na konzolích i DLC A Woman's Lot (recenze), na nějž v případě PC také došlo 28. května. Proto tu máme ještě video, které nejnovější přídavek přibližuje. Nechybí nálož záběrů z hraní, komentář tvůrců a přiblížení příběhového pozadí a nového obsahu, to všechno při prezentování náplně úkolových linií Úděl ženy a Panna Marie sázavská, které A Woman's Lot nabízí.

A pokud by vám to nestačilo a chtěli byste si ještě v Kingdom Come poslechnout trochu češtiny, může vám posloužit starší video, resp. nahrávka cut-scény přímo ze hry, v níž Tereza, za kterou si v DLC zahrajete, zpívá zajímavou píseň. Jen pozor na spoilery, pokud jste ještě přídavek a hlavně úkolovou linii Úděl ženy ještě neabsolvovali.

Kingdom Come: Deliverance v Royal edici koupíte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama