Trailer pro Devil May Cry 5 je tak nabitý, jak byste čekali
Devil May Cry 5 Novinka Trailer pro Devil May Cry 5 je tak nabitý, jak byste čekali

Trailer pro Devil May Cry 5 je tak nabitý, jak byste čekali

Jan Kalný

Jan Kalný

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V rámci bezplatné aktualizace se také vrátí Bloody Palace a uživatelé Xbox One si budou moci dnes stáhnout demoverzi.

Reklama

Na Devil May Cry 5 se čekalo opravdu hodně, hodně dlouho. Oznámení na letošní E3 byla pro mnohé nemalá událost a nový trailer ukázaný na letošních Game Awards není o nic menší. Zběsilost, akce a řezničina je vidět snad v každé vteřině.

Kromě nového traileru, který mj. ukazuje gameplay záběry za V, jsme ale dozvěděli i několik zajímavých informací. V první řadě jde o první demoverzi, která bude během dneška dostupná na Xbox One a přístupná až do 6. ledna 2018. Druhou informací je návrat herního módu Bloody Palace, který bude ve hře dostupný v rámci bezplatné aktualizace v dubnu 2019.

Třetí informací je pak potvrzení a vysvětlení nového "cameo systému". Ten v konkrétních částech dovolí ostatním hráčům vejít do vaší hry a vypomoct s nakopáním a rozsekáním démonů. Někdy budou ostatní hráči vidět jenom jako duchové, jindy s vámi budou skutečně hrát. Jak často se budou objevovat záleží hlavně na vašem postupu v příběhu. Pokud se příběhově všechny tři postavy rozdělí, tak samozřejmě budete sami. Na konci mise, ve které bylo nějaké cameo, pak budete moci hodnotit vaše partnery jako "Stylish", pokud se vám jejich představení líbilo. A pokud i vy předvedete pěknou show, můžete získat nějaké zajímavé odměny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama