Trailer The Evil Within 2 představuje jednoho z významných protivníků
The Evil Within 2 Novinka Trailer The Evil Within 2 představuje jednoho z významných protivníků

Trailer The Evil Within 2 představuje jednoho z významných protivníků

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Seznamte se s fotografem Stefanem Valentinim, díky jehož mysli se zrodila některá monstra, se kterými budete ve hře bojovat.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že v novém STEM světě, do něhož se v hororu The Evil Within 2 vydáme spolu s detektivem Sebastianem Castellanosem, nenajdeme jen ohavná monstra, ale i neméně nestvůrné lidské nepřátele. Jedním z nich je fotograf Stefano Valentini. Mihnul se v nedávno zveřejněném gameplay traileru, před dvěma týdny jsme mohli spatřit ukázky jeho zvráceného umění, ale až nyní se tvůrci zaměřují přímo na něj, a to prostřednictvím dalšího traileru.

Stefano je pošahaný umělec s poněkud pokřiveným smyslem pro krásu, přičemž stav jeho mysli má za následek zrození některých typů nepřátel, s nimiž se budeme při hraní potýkat. Jde třeba o potvoru známou jako Obscuro, která fotí své oběti. Během návštěvy STEM světa, konkrétně města Union, bude možné spatřit ohavná, krvavá umělecká díla, jejichž autorem je nejen Stefano, ale i Obscuro.

Jak naznačuje trailer, se Sebastianovou dcerou Lily, která hraje v příběhu i ve světě The Evil Within 2 významnou roli, má Stefano své vlastní záměry, které určitě nebudou nijak šlechetné. Za jeho šílenství přitom může ztráta oka v době, kdy byl válečným fotografem. Z války se vrátil s novým posláním a se zálibou ve zvěčnění umírajících obětí, přičemž v Unionu si může dělat co chce, takže je pro něj tohle zvrácené prostředí jeho ráj.

Další významnou lidskou figurou v příběhu The Evil Within 2 má být jistý Theodore a díky jeho představivosti vznikají další typy nepřátel. Jak ale naznačuje starší článek na webu Bethesdy, o něm nejspíš ještě nějakou dobu neuslyšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama