Trailer ukazuje, co můžete dělat v otevřeném sandboxu Conan Exiles
Conan Exiles Novinka Trailer ukazuje, co můžete dělat v otevřeném sandboxu Conan Exiles

Trailer ukazuje, co můžete dělat v otevřeném sandboxu Conan Exiles

Michal Burian

Michal Burian

9

Survival hra ze světa Barbara Conana ukazuje vcelku snadnou stavbu města.

Reklama

31. ledna letošního roku do předběžného přístupu na Steamu vstoupí zajímavě vypadající survival online akce Conan Exiles. Na jaře má následovat i rozpracovaná Xbox One verze. Plná verze vyjde i na PlayStation 4. Tvůrci dnešním videem lákají na otevřený sandbox, kde budete moci ve světě stavět města, vyrábět různé předměty, bránit se a pochopitelně útočit.

Město bude velmi důležité, v něm se budete bránit proti okolnímu prostředí, kanibalům, netvorům a samozřejmě i nepřátelským hráčům. Při stavění města se můžete vyřádit, můžete stavět chodníky a dokonce domy na skalách. Samotný interiér vypadá velmi pěkně. Své bojové schopnosti můžete dále trénovat, kupříkladu si postavíte cvičné terče a budete trénovat lukostřelbu.

- Mohlo by vás zajímat: Seznamte se s nehostinným světem

Zajímavě vypadá možnost vyvolat obrovského boha, který vám pomůže zničit svět. Jen se moc nesmějte, počkejte, až půjde proti vám.

Připomeňme, že se v Conan Exiles vžijete do kůže z jednoho z tisíců vyhnanců. Musíte se postarat sami o sebe, přežít nebezpečné písečné bouře a vyhnout se nepřátelům, kteří jsou naprosto všude. Čeká vás nekonečné množství písku a extrémní horko společně s již zmíněnými nepřáteli. Abyste přežili, budete pěstovat různé plodiny nebo lovit zvířata. Následně budete hledat různé věci, z kterých si vytvoříte zbraně a nástroje. Postavíte si úkryt a začnete pomaličku a opatrně prozkoumávat svět, a to buď na vlastní pěst, nebo s ostatními hráči. Ve spolupráci s nimi potom můžete vytvořit osady a opevněné pevnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama