Trailer vnadí na přídavky End of Zoe a Not a Hero pro Resident Evil 7
Resident Evil 7 Novinka Trailer vnadí na přídavky End of Zoe a Not a Hero pro Resident Evil 7

Trailer vnadí na přídavky End of Zoe a Not a Hero pro Resident Evil 7

Michal Burian

Michal Burian

6

U břehů močálů žije Joe, zatímco se Chris Redfield musí vydat do jedovatého plynového doupěte Lucase Bakera.

Reklama

Fanoušci akčního hororu Resident Evil 7 se do konce roku dočkají dvou dodatečných balíčků pojmenovaných End of Zoe a Not a Hero. Nová dobrodružství dnes přibližuje trailer.

Část ve videu věnovaná End of Zoe DLC představuje tajemného outdoorsmana jménem Joe, který žije u břehů močálů a setká se s hrdinou Zoe.

O Not a Hero víme, že nás zavede do doby po událostech, které si prožil hlavní hrdina Ethan Winters v původním příběhu Resident Evil 7. V Not a Hero budeme hrát za slavného BSAA vojáka Chrise Redfield, jenž se snaží najít a ulovit Lucase Bakera. Jeho tým se ale dostane do problémů, Chris musí jednotku zachránit a vydat se do jedovatého plynového doupěte. Během toho budete čelit hrozbám, které nebyly v původní hře. Naštěstí bude Chris mnohem lépe vybaven (víme o zbrani Albert.W. Model 01) a hráči si budou moci zapnout HUD zobrazující aktuální stav zdraví a munice. V nebezpečném prostředí navíc Chris využije kupříkladu kyslíkovou masku.

End of Zone a Not a Hero budou navíc hratelné ve virtuální realitě prostřednictvím PlayStation VR.

Přídavky End of Zoe a Not a Hero vyjdou 12. prosince. Not a Hero bude zdarma, zatímco za End of Zoe bude chtít Capcom 15 dolarů/eur.

Pokud Resident Evil 7 ještě nemáte, tak 12. prosince dorazí na trh Gold edice, která zahrne původní hru se všemi dodatečnými balíčky. V prodeji bude ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama