Trailer vnadí na žhavé novinky v Xbox Game Passu
Novinka Trailer vnadí na žhavé novinky v Xbox Game Passu

Trailer vnadí na žhavé novinky v Xbox Game Passu

Michal Burian

Michal Burian

Crackdown 3, Sea of Thieves a State of Decay 2 za cenu předplatného na Xboxu One a Windows 10.

Reklama

Včera Microsoft hodně překvapil, oznámil, že všechny jeho Xbox One exkluzivity budou v den vydání dostupné v placeném programu Xbox Game Passu, který je určen pro Xbox One a Windows 10. Rozšíření předplatného doplňuje dnes trailer, který se zaměřil na tři chystané novinky v podobě pirátského Sea of Thieves, zombie survivalu State of Decay 2 a výbušné open-world akce Crackdown 3.

Tuhle trojku si budete moci zahrát bez omezení v den jejich vydání na Xboxu One a Windows 10. Nejde tak o časově omezenou nabídku, kdy by vám Microsoft dovolil si hru vyzkoušet a zahrát si kupříkladu prvních několik misí jako je tomu u EA Access. V Xbox Game Passu máte kompletní, plnou verzi bez omezení.

Otázkou zůstává, jak dlouho tyhle novinky v Xbox Game Passu budou. Microsoft čas od času nějakou hru z nabídky odstraní a tu již není možné za předplatné hrát.

Už dnes je jisté, že se do Xbox Game Passu v den vydání dostanou i další exkluzivity Xboxu One od Microsoftu. Krom jiných půjde o další díly sérií Halo, Gears of War a Forza. Tím pádem můžeme na podzim letošního roku v Xbox Game Passu očekávat i Forzu Horizon 4. Na její představení se čeká.

Xbox Game Pass stojí 149 Kč měsíčně, což je hodně lákavá nabídka. A to jsme k tomu ještě nepřičetli seznam sta starších her z Xboxu One a Xboxu 360, ke kterým také získáte přístup a můžete je bez omezení hrát

Sea of Thieves vychází 20. března, State of Decay 2 očekávejte během jara a Crackdown 3 ve stejném období.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama