Trailer z Assassin's Creed Unity ukazuje dabéry
Novinka Trailer z Assassin's Creed Unity ukazuje dabéry

Trailer z Assassin's Creed Unity ukazuje dabéry

Jan Kalný

Jan Kalný

26

Nově vydaný trailer nám ukáže tváře těch, kteří vdechli život několika důležitým postavám ve hře.

Reklama

Jako první se nám představuje Dan Jeannotte, který si střihnul roli hlavního hrdiny Arna Doriana. „Arno je na začátku hry mladý a nezkušený. Postupem hry ale dospívá a zjišťuje, že v sázce nejsou jenom jeho cíle, ale i životy všech ostatních a v pozadí se odehrává daleko větší válka. Arno vyrůstal po boku své kamarádky, se kterou má nějaký relativně skutečný vztah.”

S tím nás ruku v ruce trailer seznamuje pomocí druhého herce (nebo spíše herečky) - Catherine Bérubé. Ta si naopak zahrála roli Élise de la Serre, svým způsobem je to skutečný rebel a je ochotna udělat první a poslední, aby pomstila svého otce.

Třetím hercem je Alex Ivanovici, který naopak hraje markýze de Sade, nepředvídatelného spojence, který má v hlavě naprosto jasno o tom, co se kolem děje.

Dalším hercem je Brent Skagford, který se vžil do role slavného Napoleona Bonaparte, který ve své době nebyl nijak slavnou osobností. „Líbí se mi, jak scénáristé ACU vytvořili jeho charakter skrze dialogy - je to vážně inteligentní chlapík, který s ostatními manipuluje, aby dosáhl svého.”

Posledním hercem, se kterým nás trailer seznámí, je Bruce Dinsmore, kterého ve hře uvidíte v kůži Maximiliena de Robespierre. Ten se dá popsat jako pedant, jenž se neustále vytahuje a svým způsobem je trochu... Zkrátka otravný a na zabití. Rozhodně se máme na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama