Trailer z Tales from the Borderlands vypadá úžasně
Novinka Trailer z Tales from the Borderlands vypadá úžasně

Trailer z Tales from the Borderlands vypadá úžasně

Jan Kalný

Jan Kalný

14

Telltale si za poslední rok udělalo opravdu významné jméno a kromě aktivního The Walking Dead a Game of Thrones má také na krku hru podle Borderlands. A zdá se, že dopadne výborně.

Reklama

Po tom, co se Telltale stalo studiem roku, není divu, že je zájem o hry z jeho rukou. Ať už jde o Walking Dead, které chystá třetí sérii, Game of Thrones nebo právě Tales of the Borderlands, na kterém spolupracuje s vývojáři série.

Nedávno jsme se dozvěděli něco málo právě o Game of Thrones. Nyní je na řadě Borderlands. Hrát budeme za dvě postavy. Za Rhyse, Hyperionského "kravaťáka", který se snaží stát dalším Handsome Jackem a Fionu, umělkyni, která se snaží provést svůj největší podvod.

„Společně se vydají na dobrodružství, ve kterém se pokusí získat zpět peníze, o kterých si oba myslí, že jsou jejich. Jejich cesta je zavede na divokou jízdu, kde gangsteři, banditi a Vault Hunteři jsou jen překážky, na které narazí,” dočteme se v oficiální popisku videa.

Pokud vše klapne jak má, možná se dočkáme dalšího majstrštyku z rukou Telltale. Podle všeho by měla první epizoda z pěti vyjít už poměrně brzo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama