Trenér sebeobrany míří na Kinect
Novinka Trenér sebeobrany míří na Kinect

Trenér sebeobrany míří na Kinect

Michal Burian

Michal Burian

9

Ubisoft oznámil zajímavou bojovou hru, která by vás měla naučit sebeobranu.

Reklama

My Self Defence Coach spadá do žánru tanečních/fitness/bojových her a měl by vás naučit sebeobrany pomocí pohybového senzoru Kinect.

"První videohra svého druhu. My Self Defence Coach pomůže hráčům rozvíjet sebevědomí, které potřebují, aby reagovali efektivně, když čelí nepříjemné situaci," popisuje hru Ubisoft.

My Self Defence Coach kombinuje fitness trénink a výcvik sebeobrany ve čtyřech hlavních kategoriích, které jsou pro sebeobranu nejdůležitější, a to: technika, vytrvalost, vyrovnanost a reflex. Inovativní technologie senzoru Kinect umožní sledování pohybu s okamžitou zpětnou vazbou a napomáhá tomu, aby hráč zvládl základy sebeobrany snadno a rychle, bez ohledu na jeho schopnosti. Tyto techniky vyučuje zkušený trenér sebeobrany.

Hráči se dostanou do formy, když se budou učit nové schopnosti a fitness cviky inspirované kickboxem a bojovým uměním. Také si zlepší své reflexy díky zábavným minihrám. Chcete-li zostřit svou mysl i tělo, My Self Defence Coach zahrnuje také meditativní formy cvičení, včetně Tai Chi které vás naučí jak zůstat klidný a vyrovnaný ve stresových situacích.

My Self Defence Coach by vás tedy mělo naučit jak se správně bránit lupičům apod. Jestli to vyjde, se dozvíme 11. listopadu, kdy má hra vyjít v Evropě exkluzivně pro Xbox 360 s Kinectem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama