Třetí díl Borderlands by mohl podporovat cross-play
Borderlands 3 Novinka Třetí díl Borderlands by mohl podporovat cross-play

Třetí díl Borderlands by mohl podporovat cross-play

Jan Kalný

Jan Kalný

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Microsoft možná prokecl možnost cross-playového hraní téhle kooperativní střílečky.

Reklama

Včerejší plnohodnotné odhalení očekávaného Borderlands 3 s sebou přineslo jak pozitivní, tak negativní zprávy. Mezi pozitivní určitě patří informace o samotné hře, která, alespoň takhle na první pohled, zní a vypadá rozhodně dost přívětivě. Negativní zprávou je naopak exkluzivita s Epic Games Store. Sice ne na celý rok, ale „jen” půl roku, nicméně to zabolí.

Přeci jenom by ale mohla i z této oběti vzejít trochu pozitivní zpráva. Jak se zdá, Microsoft možná prokecl, že třetí díl Borderlands 3 bude podporovat cross-play. Na jejich obchodě totiž byl u Borderlands 3 štítek, že kromě podpory 4K Ultra HD nebo lokální a online kooperace, má hra mít i „cross-platform co-op”.

Štítek z obchodu Microsoftu již zmizel (ale můžete se podívat na obrázek níže pořízen herním webem Gamerant), takže se teď nabízí možnost, že šlo buď jen o prostý omyl, nebo bylo prozrazeno něco, co mělo být ještě utajeno. Nicméně by dávalo smysl, že se cross-playe dočkáme. Epic se už v minulosti nechal několikrát slyšet o jejich boji pro podporu cross-platformního hraní mezi všemi platformami a dávalo by smysl, že by se něco takového snažili začlenit do třetího Borderlands běžícího právě na Unreal Enginu. Pokud je tedy cross-play opravdu v plánu, tak je zatím otázkou, v jaké podobě by fungoval. Možnost společného hraní hráčů na PC a Xbox One je nejspíš jistá, ale PC s PS4 nebo Xbox One s PS4 je zatím ve hvězdách.

Třetí díl Borderlands by mohl podporovat cross-play

Na úplný závěr se ještě sluší zmínit, že k dalšímu odhalení v rámci Borderlands 3 dojde 1. května, kdy se dočkáme pořádných gameplay záběrů.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama