Třetí díl galaktické strategie zdarma na EGS
Novinka Třetí díl galaktické strategie zdarma na EGS

Třetí díl galaktické strategie zdarma na EGS

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Potěšeni jistě budou všichni stratégové.

Reklama

Minulý týden na Epic Games Store byla bezplatně rozdávána multiplayerovka Star Wars Battlefront II ve své Celebration edici, která nabízela hromadu kosmetického obsahu, jenž vycházel až do konce roku 2019. Těchto sedm dní nicméně uběhlo opět jako voda, což v praxi znamená, že se zase dočkáváme změny v nabídce, kdy zdarma můžeme získat zase úplně jiný titul. Avšak nebojte, ve vesmíru stále zůstáváme.

Galactic Civilizations III

Tato 4X strategie vyšla již v roce 2015 a mají ji na svědomí autoři ze Stardock Entertainment. V ní si můžete vybrat jednu z několika galaktických civilizací, kterou budete vést to zlatého věku za pomoci zkoumání nových technologií, vytváření vlastních lodí, kolonizování nových světů, obchodu, ale také válkou.

Každá vaše započatá hra se následně může pyšnit unikátní mapou a výzvami, kde se proti vám může postavit až 100 sousedících civilizací.

Společně se základní hrou navíc získáte i rozšíření Crusade a Retribution, a k tomu navíc ještě balíček nazvaný Mega Events, což vše dohromady ještě vylepšuje a prohlubuje zážitek z už tak propracované hry.

Titul si lze bezplatně aktivovat do 28. ledna. Aktivaci provedete přímo v obchodu Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama