Třetí epizoda Batmana od Telltale Games vyjde 25. října
Novinka Třetí epizoda Batmana od Telltale Games vyjde 25. října

Třetí epizoda Batmana od Telltale Games vyjde 25. října

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Datum vydání se ale opět vztahuje jen na PC, PS4 a Xbox One. <strong>Aktualizováno</strong> o trailer.

Reklama

Update: Třetí epizoda Batmana s podtitulem New World Order vychází už zítra ve verzích pro PC, Xbox One, PS4 a nově také PS3. A tak tu tradičně máme launch trailer, který ukazuje, co vás v dalším vývoji Batmanova příběhu čeká.

Původní zpráva (17. 10. 2016 14:04): Světe div se, Telltale Games se jakž takž daří dodržovat měsíční cyklus vydávání epizod nové série, která se zaměřuje na Batmana. Série odstartovala 2. srpna, 20. září se objevila druhá epizoda a 25. října se můžete opět vydat do Gothamu díky třetí epizodě s názvem New World Order.

Vše má ale jako obvykle háček. Telltale sice s novými epizodami uhání jako o závod, ale jen v případě verze pro PC, PS4 a Mac. Batman je sice k dispozici i na PS3, Xboxu 360 a mobilních zařízeních, ale na těchto platformách nabírají jednotlivé epizody značné zpoždění. A na Macu ještě hra vůbec nevyšla.

Dá se tedy očekávat, že v případě starších a menších platforem se výrazně opozdí i třetí epizoda. Jestli se každopádně chcete pokochat malou ochutnávkou z epizody New World Order, zapněte si video níže a přeskočte na čas 29:04.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama