Třetí sezóna Fortnite přináší množství nového obsahu
Fortnite Novinka Třetí sezóna Fortnite přináší množství nového obsahu

Třetí sezóna Fortnite přináší množství nového obsahu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Mezi novinky verze 3.0.0 patří například Hoverboard, Hand Cannon, propracovanější stavění, série nové výbavy nebo 60fps na konzolích.

Reklama

Tvůrci populárního Fortnite ze studia Epic Games včera odstartovali třetí sezónu nového obsahu, která přináší celou řadu novinek. Režim Save the World se dočkal nové questové linie, jež zahrnuje nové hrdiny a zbraně. Navíc došlo na přidání nové hudby, konkrétně hodiny orchestrálního soundtracku, který má na svědomí Marco Beltrami (Logan) a Pinar Toprak (seriál Krypton).

V Save the World se setkáte rovněž s Hoverboardy, které vám umožňují prozkoumávat každou zónu bez ztráty energie. Novinkou je také Hand Cannon, tedy masivní pistole, s níž se setkáte v Battle Royale i Save the Word. Hand Cannon využívá těžkou munici a je k dispozici v Epic a Legendary variantách.

Aktualizace spojená s třetí sezónou navíc vylepšuje nebo přidává různé prvky. Stavění je nyní plynulejší, pohodlnější, rychlejší a intuitivnější, k dispozici jsou různé režimy pro barvoslepé a ke změnám došlo i v případě uživatelského rozhraní nebo chování brokovnice.

Beze změn nezůstala ani vizuální stránka Fortnite. Došlo například k vylepšení kontrastu nebo k odstranění Depth of Field rozmazání, což má za následek ostřejší obraz. Nejdůležitější je ale nepochybně skutečnost, že na PS4, PS4 Pro, Xboxu One a Xboxu One X nyní hra běží při 60 snímcích za sekundu.

Aby toho nebylo málo, majitelé Battle Pass mohou v rámci třetí sezóny získat nové vybavení, oblečení a skiny, které představuje jedno z novějších videí. Mezi nimi je očividně i skin inspirovaný Johnem Wickem.

Zdroj: Oficiální web

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama